TPU-sula

Redbacks TPU-sula

 

Vi är mycket stolta över Redback-sulan som med sin gedigna och speciella konstruktion bidrar till den fantastiska upplevelse Redback-boots ger.

 

1. SLITSTYRKA

Ny tvärvänd, pressformad och genomskinlig slitsula med stor motståndskraft mot väder och vind. Klara även olja och bränsle samt har utökad prestanda vid extrema temperaturer.

TPU-sula

2. LÄTT LUFTLAGER

Förbättrat luftfyllt mellanlager av uretan med miljontals små luftbubblor som verkar stötdämpande, energibesparande och viktreducerande.

TPU-sula

3. BÄTTRE FÄSTE

De multiriktade dubbarna på skons slitsula har kanterna riktade framåt för att mildra stöten då foten trampar ned i marken. Placeringen av multiriktade länsar förbättrar friktionen längs med och över sulan samt ökar dragkraften vid upp-och nedslitning i alla slags terränger.

TPU-sula

4. ANATOMISKT STÖD

I motsats till den traditionella skon vaggas foten i Redbacks unika anatomiska sula som minskar påfrestningarna på hålfoten samt förebygger sträckningar och trötta ben som kan ge upphov till ben-och ryggsmärtor. Profilen gör det lätt för framfoten att böja sig samtidigt som den ger stadga och kontroll åt fotens bakre del. Redback rekommenderas av den australiska fotvården.

TPU-sula

5. GARANTERAD TILLFÖRLITLIGHET

Redbacks innovativa teknik for pressformade slitsulor erbjuder en oöverträffad härdig sko med suverän slitstyrka och följsamhet.

TPU-sula

6. VÄLISOLERAD

Den förbättrade innersulan formar sig efter foten och ger goda välisolerade egenskaper.

TPU-sula

7. STABILITET

Unikt förstärkt häl. Redbacks design ger långvarig stadga tack vare en bakkappa i tre lager utan ojämna kanter.

TPU-sula

8. HÄRDIG & FÖLJSAM

Exklusiv fullnarvig garvning. Allt vårt läder är 2,5 mm till 2,7 mm tjockt, vilket motsvarar en 30 procentig ökning jämfört med normala arbetsskor. Kromgarvning och oljeimpregnering gör Redback kängorna mer motståndskraftiga mot uttolkning och gör att de bibehåller sin form längre.